Skip to main content

Stöd Anna-Karin Töttermans väg till riksdagen

Jag vill med nytänkande modiga tag axla ansvaret som beslutsfattare i riksdagen och jag ställer därför upp i riksdagsvalet 2023. Min väg till riksdagen är ett teamarbete och jag är tacksam för mitt kampanjteam som växer hela tiden. Välkommen med du också!
Om du vill komma med i mitt kampanjteam kan du ta kontakt med mig (annakarin.totterman@gmail.com) eller min kampanjchef Sandra Weckström

(sandraweckstrom@gmail.com). Allt stöd är välkommet och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av kampanjarbete eller politik. Jag garanterar att det blir en spännande och lärorik upplevelse. För att kunna göra valkampanj krävs även ekonomiska resurser och jag är tacksam om du vill stödja min väg till riksdagen med ett ekonomiskt bidrag. Ett varmt tack för ditt stöd!
Om du vill stödja min valkampanj kan du betala en valfri summa till numret 60303 på MobilePay eller till kontot FI6740550017565660 (Tötterman till riksdagen).